ADVERTENTIE
Kabeljauw met tomatenpesto en geroosterde groenten
Vis is een bron van hoogwaardige eiwitten, waardevolle mineralen, essentiële sporenelementen en vitamines. Ze hebben een gunstig effect op het cardiovasculaire systeem en het wordt aanbevolen om ze minstens twee keer per week te consumeren. Laat je inspireren door deze snelle lunch van ons.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
2
- 200 g Hulpmiddelen
- 2 el Tomatenpesto
- boter
- zout Kruiden
- Wortelgroenten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
Kruid de vis, bestrooi met bloem aan beide zijden. Bak in een hete pan met plantaardige olie tot goudbruin. Voeg aan de bereide vis toe na het uitschakelen van het vuur boter, waarmee we het vlees meerdere keren met een lepel overgieten. Voeg verder een lepel tomatenpesto toe aan de filet. Serveer met geroosterde wortelgroenten en lente-groenten verwarmd in boter.