ADVERTENTIE
Bron :: MariaBrzostowska from Getty Images
Kalfsgoulash
Dit is een traditioneel recept voor kalfsgoulash. Het vlees is sappig en de saus goed op smaak gebracht. Probeer het zelf te maken, en je gasten zullen versteld staan!
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 800 g Kalfsvlees
- 2 pcs Uien
- 2 tanden knoflook
- 150 ml rode wijn
- 3 lepels Tomatenconcentraat
- 2 theelepels Marjolein
- 3 bladeren laurierblad
- 5 korrels Engelse doelen
- 2 theelepels Zoete paprika
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
120 min.
1. Stap
Snijd het kalfsvlees in stukjes en bestrooi met zout en peper.
2. Stap
Bak het vlees in een pan tot het goudbruin is.
3. Stap
Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht zijn.
4. Stap
Voeg de wijn toe en kook een paar minuten.
5. Stap
Voeg tomatenconcentraat, marjolein, laurierblad, piment en paprika toe. Dek af en kook op laag vuur voor ongeveer 2 uur, tot het vlees zacht is.
6. Stap
Proef en voeg meer zout of peper toe als dat nodig is.