ADVERTENTIE

Bron :: stockfotocz from Getty Images

Karbonade van de pan

Traditionele karbonade, goudbruin gebakken met aromatische kruiden. Perfect als toevoeging aan een maaltijd of diner. Eenvoudig te bereiden en vol van smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g Ribstukken Toegevoegd aan
  • 3 tanden Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 lepels Mierikswortel Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Gereedschap Toegevoegd aan
  • 1 knijpen Peper Toegevoegd aan
  • 2 lepels Olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We snijden de nek in stukken van ongeveer 1 cm dik. We pellen de knoflook en hakken hem fijn. Vervolgens bestrooien we de nekschijven met knoflook, marjolein, zout en peper.

2. Stap

We verwarmen de olie in de pan en bakken de karbonade op middelhoog vuur aan beide kanten tot ze goudbruin zijn.

3. Stap

Aan het einde van het bakken kunnen we een kleine hoeveelheid water toevoegen om een ​​saus te maken. We bakken nog een paar minuten, tot het vlees zacht is.

4. Stap

We serveren het warm, overgoten met saus uit de pan. De varkenskarbonade past perfect bij aardappelen, zuurkool of bietensalade.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten