ADVERTENTIE
Bron :: Enez Selvi from Getty Images
Kastanje dessert met mascarpone
Recept voor een heerlijk kastanje dessert met mascarpone, perfect voor speciale gelegenheden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
15
Lichaam
- 200 g Kastanjemeel
- 100 g boter
- 100 g suiker
- 2 stukjes ei
- 1 el cacao
Vulling
- 250 g mascarpone
- 200 g kastanjepuree
- 50 g suiker
- chocoladestukjes
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid de bakvorm voor.
2. Stap
We mengen de ingrediënten voor het deeg samen, dat we ongeveer 20 minuten in de oven bakken.
3. Stap
Meng mascarpone, kastanjepuree, chocoladeschilfers en suiker samen om de vulling te maken.
4. Stap
Snijd het lichaam in twee.
5. Stap
Verspreid de vulling over de afgekoelde basis en laat het minstens 2 uur afkoelen in de koelkast.
6. Stap
Voor het serveren kan je het dessert bestrooien met cacao.