ADVERTENTIE

Kefir muffins met frambozen en chocolade

Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 250 ml kefir Toegevoegd aan
  • 60 ml olie Toegevoegd aan
  • 60 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 120 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 240 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 handvol Bevroren frambozen Toegevoegd aan
  • 50 g bitterzoete chocolade Toegevoegd aan

Mier

  • 3 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 el kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 1 el bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 30 g boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.

2. Stap

In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.

3. Stap

We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.

5. Stap

Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.

6. Stap

Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten