:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/Tyn1SoeTsRjCc_8p74D6/ef2b022ebe4577395bb13cd552605d.jpeg)
Kefir muffins met frambozen en chocolade
Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade
Ingrediënten
Ingrediënten
- 250 ml kefir
- 60 ml olie
- 60 ml melk
- 2 stuk ei
- Vanille-extract
- 120 g bruine suiker
- 240 g gewoon meel
- 1 stuk bakpoeder
- 2 handvol Bevroren frambozen
- 50 g bitterzoete chocolade
Mier
- 3 el gewoon meel
- 2 el kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 30 g boter
Laatste folders
Procedure
Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.
In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.
We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.
We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.
Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.
Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Kefir muffins met frambozen en chocolade
Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade
Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.
In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.
We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.
We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.
Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.
Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?