ADVERTENTIE

Kefir muffins met frambozen en chocolade

Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 250 ml kefir Toegevoegd aan
  • 60 ml olie Toegevoegd aan
  • 60 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 120 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 240 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 handvol Bevroren frambozen Toegevoegd aan
  • 50 g bitterzoete chocolade Toegevoegd aan

Mier

  • 3 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 el kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 1 el bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 30 g boter Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.

2. Stap

In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.

3. Stap

We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.

6. Stap

Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Kefir muffins met frambozen en chocolade

Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade

25
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.

2. Stap

In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.

3. Stap

We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.

5. Stap

Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.

6. Stap

Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.

Ingrediënten
Ingrediënten
250 ml
kefir
60 ml
olie
60 ml
melk
2 stuk
ei
Vanille-extract
120 g
bruine suiker
240 g
gewoon meel
1 stuk
bakpoeder
2 handvol
Bevroren frambozen
50 g
bitterzoete chocolade
Mier
3 el
gewoon meel
2 el
kristalsuiker
1 el
bloemsuiker
30 g
boter