ADVERTENTIE
Kefir muffins met frambozen en chocolade
Vol heerlijke frambozen en stukjes chocolade
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
Ingrediënten
- 250 ml kefir
- 60 ml olie
- 60 ml melk
- 2 stuk ei
- Vanille-extract
- 120 g bruine suiker
- 240 g gewoon meel
- 1 stuk bakpoeder
- 2 handvol Bevroren frambozen
- 50 g bitterzoete chocolade
Mier
- 3 el gewoon meel
- 2 el kristalsuiker
- 1 el bloemsuiker
- 30 g boter
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Vaak: We zeven de bloem en mengen deze met bakpoeder en rietsuiker.
2. Stap
In de tweede container mengen we samen eieren, olie, melk, kefir en vanille-extract.
3. Stap
We mengen droge ingrediënten bij de vloeibare ingrediënten om een klontvrije massa te krijgen. Tenslotte, mengen we zachtjes de frambozen en de gehakte chocolade erdoor.
4. Stap
We bekleden de muffinvorm met papieren mandjes en vullen elk tot ongeveer 3/4 omdat het deeg zal rijzen.
5. Stap
Bakken op 180 ° C gedurende ongeveer 20-25 minuten, afhankelijk van de oven.
6. Stap
Ik voeg de kruimels ongeveer 10 minuten na het bakken toe. We mengen alle ingrediënten voor de kruimels met onze handen.