ADVERTENTIE
Kerrie met Griekse yoghurt
Een uitstekend recept voor curryliefhebbers
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
- 400 g kipfilet
- 1 courgette
- 1 De Handvol Spinazie
- 1 stukjes De Ui
- olie
- 2 kruidnagel knoflook
- 400 ml Griekse yoghurt
- currykruiden
- Kurkuma
- gemalen gember
- Zout
- gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We hakken de ui fijn, snijden de courgette in halve maantjes en bakken ze samen in een beetje olie.
2. Stap
Terwijl ze bakken, snijden we het vlees in kleinere blokjes, doen we het in een kom, brengen we het op smaak met kruiden en voegen we 1 eetlepel olie toe. We mengen alles goed en voegen het toe aan de ui met courgette.
3. Stap
Na ongeveer 15 minuten, als het vlees klaar is, voegen we geperste knoflook en spinazie toe. We koken nog ongeveer 2-3 minuten.
4. Stap
We halen het van het vuur en roeren tot slot nog wat yoghurt erdoor (niet op het vuur zodat het niet schift).
5. Stap
Breng op smaak indien nodig en serveer met rijst.