Bron :: brebca from Getty Images
Kersentaart met pudding
Deze heerlijke kersentaart met pudding is de perfecte keuze voor mensen die van zoete desserts houden. Het is zacht, lekker en gemakkelijk te bereiden. De combinatie van verse kersen en romige puddingvulling zal je zeker bevallen.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g Meel
- 100 g boter
- 50 g suiker
- 1 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Inhoud
- 500 g Kersen
- 2 Pakketten vanillepudding
- 500 ml melk
- 2 el suiker
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Deeg: Meng in een kom de bloem met het bakpoeder, voeg boter, suiker en eieren toe. Roer het mengsel door elkaar en kneed het deeg.
Rol vaak uit en verplaats naar de ingevette taartvorm. Verspreid over het hele oppervlak en de randen.
Inhoud: Was de kersen, ontpit ze.
Maak de pudding volgens de instructies op de verpakking in melk, voeg suiker toe.
Verdeel de kersen over de weg en giet er de pudding over.
Bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven.
Laat de taart afkoelen en dan kan je hem bestrooien met poedersuiker.