ADVERTENTIE
Bron :: udra from Getty Images
Kerst punch
Een heerlijke kerstpunch die niet mag ontbreken op onze kersttafel.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
6
- 1 l Rode wijn
- 200 ml Donkere rum
- 200 g Suiker
- 1 stuk citroen
- 1 stuk oranje
- 4 stuk Anjers
- 2 stuk Anijs
- 1 kruidnagel Vanille
- 4 stuk Zwarte thee
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Giet de rode wijn in een grote steelpan, voeg de suiker toe en breng aan de kook op middelhoog vuur.
2. Stap
Was de citroen en sinaasappel en snijd ze in dunne plakjes.
3. Stap
Voeg aan de wijn citroen- en sinaasappelschijfjes, kruidnagels, steranijs en een vanillekruidnagel toe.
4. Stap
Laat alles 20 minuten sudderen onder een deksel op laag vuur.
5. Stap
Voeg de zwarte theezakjes toe aan de pot en laat 5 minuten trekken.
6. Stap
Verwijder dan de thee en giet de rum in de pot.