ADVERTENTIE
Bron :: SGAFotoStudio from Getty Images
Kip Kerrie Stukken
Eenvoudige en stevige kip kerrie stukken met kokosmelk, die je zult liefhebben. Vergeet niet om het te serveren met rijst.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kipstukken
- 500 g Kippenvlees
- 2 Artikel kerriepoeder
- 1 Artikel Kurkuma
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
Saus
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes knoflook
- 400 ml kokosmelk
- 2 Artikel kerriepoeder
Diening
- 200 g Rijst
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Meng in een kom de kipstukjes, kerriepoeder, kurkuma en gemalen zwarte peper. Laat het minstens 20 minuten staan.
2. Stap
Braad de fijngehakte ui en knoflook in een pan. Voeg 2 tl kerriepoeder toe en laat 1 minuut sudderen. Voeg daarna kokosmelk toe.
3. Stap
Kipstukjes koken - Voeg de gemarineerde kipstukjes toe aan de saus. Verlaag vervolgens de temperatuur tot medium laag en laat het ongeveer 20 tot 25 minuten koken, of totdat het vlees volledig gaar is.
4. Stap
Serveer de afgewerkte curry met gekookte rijst.