Bron :: DronG from Getty Images
Kip sauté op champignons
Een geweldig eenvoudig recept voor kip sauté op champignons. Dit gerecht heeft een fantastische smaak en is snel te bereiden. Probeer het uit!
Ingrediënten
Kip soté
- 500 g Kippenvlees
- 100 g boter
- 1⁄2 l Kippenbouillon
- 2 en Kruiden
- 1 stukjes De Ui
Kampioenen
- 500 g Kampioenen
- 2 en zout
- 1 stukjes De Ui
- 100 g kookroom
Laatste folders
Procedure
Snijd de kip in kleinere stukken en zout ze.
We smelten de boter in de pan, voegen de gesneden ui toe en roosteren een paar minuten.
Vervolgens voegen we kip toe en bakken we tot goudbruin.
We voegen kippenbouillon toe en koken ongeveer 10 minuten.
Bak ondertussen de ui in een andere pan, voeg dan de gesneden champignons en zout toe.
We koken een paar minuten en voegen dan kookroom toe, roeren en koken nog 5 minuten.
Daarna voegen we de champignons toe aan het vlees, roeren we het door elkaar en koken we het nog een paar minuten tot het zacht is.
We serveren het met rijst of vrij naar smaak.