ADVERTENTIE
Kipdijen op aardappelen
Een smakelijk en eenvoudig recept dat iedereen zal appreciëren. De perfecte combinatie van kip en aardappelaroma's.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kippen dijen
- 4 stukjes Kippen dijen
- 2 stukjes De Ui
- 4 kruidnagel knoflook
- 1 lepel Gemalen paprika
- 1 lepel Zout
- 1 lepel gemalen zwarte peper
Aardappelen
- 800 g Aardappelen
- 2 lepels olie
- 1 lepel Zout
- 1 lepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2. Stap
Schil en hak de ui fijn, wrijf de knoflook.
3. Stap
Bestrooi de kippenpoten met zout, peper en wrijf ze in met knoflook en gemalen paprika. Voeg de ui toe en laat ongeveer 20 minuten marineren.
4. Stap
Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes, zout ze, kruid ze.
5. Stap
Plaats de gemarineerde kippenpoten en aardappelen in de braadpan.
6. Stap
Bak ongeveer 60 minuten in de oven.
7. Stap
We zijn gewend om nog meer rijst bij dit gerecht te maken.