ADVERTENTIE

Kipdijen op aardappelen

Een smakelijk en eenvoudig recept dat iedereen zal appreciëren. De perfecte combinatie van kip en aardappelaroma's.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Kippen dijen

  • 4 stukjes Kippen dijen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 4 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 lepel Gemalen paprika Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan

Aardappelen

  • 800 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 2 lepels olie Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zout Toegevoegd aan
  • 1 lepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2. Stap

Schil en hak de ui fijn, wrijf de knoflook.

3. Stap

Bestrooi de kippenpoten met zout, peper en wrijf ze in met knoflook en gemalen paprika. Voeg de ui toe en laat ongeveer 20 minuten marineren.

4. Stap

Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes, zout ze, kruid ze.

5. Stap

Plaats de gemarineerde kippenpoten en aardappelen in de braadpan.

6. Stap

Bak ongeveer 60 minuten in de oven.

7. Stap

We zijn gewend om nog meer rijst bij dit gerecht te maken.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten