ADVERTENTIE

Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren

Heerlijke snelle lunch

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 500 g kipfilet Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 100 g Geraspte kaas van baksteen Toegevoegd aan
  • 1 Witte yoghurt ml Toegevoegd aan
  • 2 Teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • zout Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 el paneermeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.

2. Stap

We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).

3. Stap

In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten