ADVERTENTIE
Kipfilet in yoghurt-kaas zonder te frituren
Heerlijke snelle lunch
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
- 500 g kipfilet
- 3 stukjes Eieren
- 100 g Geraspte kaas van baksteen
- 1 Witte yoghurt ml
- 2 Teentjes knoflook
- zout Zwarte peper
- 2 el paneermeel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We wassen het vlees en snijden het in dunne plakjes, die we zouten en kruiden.
2. Stap
We smeren het bereide vlees in met geperste knoflook (1 teentje). Ik raad aan om het even in de koelkast te laten liggen. (het beste als je het de avond ervoor klaarmaakt en het 's nachts in de koelkast laat rusten).
3. Stap
In een kom mengen we yoghurt en fijn geraspte kaas. We voegen geperste knoflook en eieren toe. We rollen het vlees in dit mengsel en leggen het op een bakplaat met papier. Bestrooi met paneermeel en bak in een voorverwarmde oven op 200-220 C voor ongeveer 25 minuten.