ADVERTENTIE
Bron :: marcomayer from Getty Images
Kipfilet op champignons
Een smakelijk recept voor kipfilet geserveerd met champignons.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Kip schnitzels
- 4 Stukken kipfilet
- 1 theelepel Zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Champignonsaus
- 300 gram Verse champignons
- 1 stuk De Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1 theelepel Bakolie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
Snij de kipfilets in steaks, zout ze en kruid ze. Bak ze goudbruin aan beide kanten in een pan. Leg vervolgens de steaks op een bord.
2. Stap
Op dezelfde koekenpan waar we de kipfilets bakten, bakken we fijngesneden ui en knoflook.
3. Stap
Voeg de gesneden champignons toe en laat ze stoven tot ze zacht zijn.
4. Stap
We zetten de kipfilets terug in de pan met de saus en laten ze nog 10 minuten sudderen.
5. Stap
We serveren met rijst of pasta. Smakelijk eten!