ADVERTENTIE
Bron :: Sanghwan Kim from Getty Images
Kippenpoten met aardappelen in de oven
Lekkere en sappige kippenpoten met aardappelen, goudbruin gebakken in de oven. Dit recept is ideaal voor een familie lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdingrediënten
- 4 Stukken Kip dijen
- 800 gram Aardappelen
- 100 ml olijfolie
- 1 stuk knoflook
Kruiden
- 1 theelepel zeezout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
- 1 theelepel Rozemarijn
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
80 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 200 graden en vervang de kippenpoten. Schil en snijd de aardappelen.
2. Stap
Bestrooi de kippenbouten met zout, peper en besprenkel met olijfolie. Doe hetzelfde met de aardappelen.
3. Stap
Doe alles in de braadslee, voeg de hele knoflook toe en bestrooi met rozemarijn.
4. Stap
Plaats tenslotte de schaal in de oven en bak gedurende 60 minuten, of tot de aardappels en kippenpoten goudbruin zijn gebakken.