ADVERTENTIE
Kippenvlees met broccoli en kaassaus
Een smakelijk en voedzaam recept dat geweldig is voor lunch of diner. Het kippenvlees wordt gekookt totdat het zacht en sappig is, dan wordt broccoli en kaassaus toegevoegd. Dit gerecht is rijk aan eiwitten en vitamines.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Belangrijkste ingrediënten
- 500 g kipfilet
- 1 broccoli
- 1 stukjes Gesmolten kaas
- 2 el olie
- 1 stukjes knoflook
- 1 stukjes De Ui
- 150 ml kookroom
Kruiden
- 1 theelepel Zout
- 1 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Was en snijd de kip in stukken. Snijd de ui en knoflook.
2. Stap
Verhit de olie in een pan en voeg de ui en knoflook toe.
3. Stap
Voeg na een tijdje kippenvlees toe aan de pot en bak het aan elke kant.
4. Stap
Snijd de broccoli en kook het apart voor 5 minuten.
5. Stap
Giet het vlees met water en kook het gedurende 10 minuten. Voeg daarna room, smeltkaas en broccoli toe.
6. Stap
Kook nog 5 minuten samen en serveer met pasta.