Bron :: Ravsky from Getty Images
Kippenvlees met pasta en kaassaus
Kippenvlees met pasta en kaassaus is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan bereiden.
Ingrediënten
Pasta
- 200 g pasta
- 1 lepel Zout
- 1 lepel olie
Kippenvlees
- 2 Stukken kipfilet
- 1 lepel Zout
- 1 lepel gemalen zwarte peper
- 2 lepels olie
Kaassaus
- 200 ml kookroom
- 100 g geraspte kaas
Laatste folders
Procedure
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking met een snufje zout en olie, zodat ze niet plakken. Als ze klaar zijn, gieten we ze af en zetten ze opzij.
Bestrooi de kippenborsten met zout en peper en bak ze aan beide kanten goudbruin in olie. Leg ze daarna opzij en laat ze rusten.
Voeg de kookroom toe aan de pan en laat deze op een laag vuur verwarmen. Voeg dan de geraspte kaas toe en laat deze langzaam smelten. Roer de saus tot alle kaas is gesmolten.
Voeg de gebakken kip toe aan de saus en laat het nog 5 minuten sudderen in de saus.
We serveren het bereide vlees met saus met pasta. En we kunnen het bestrooien met wat geraspte kaas.