ADVERTENTIE

Bron :: M.studio for Adobe Stock

Klassiek vleesfondue met bouillon

Een traditionele, hartige en smakelijke vleesfondue is het perfecte middelpunt voor een gezellig diner. De fondue bestaat uit vier verschillende soorten vlees, geserveerd met een pittige dipsaus. Geniet van deze gezellige maaltijd met familie en vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vlees

  • 200 g rundvlees Toegevoegd aan
  • 200 g Kippenborst Toegevoegd aan
  • 200 g varkensvlees Toegevoegd aan
  • 200 g Lamsvlees Toegevoegd aan

Dipsauzen

  • 100 ml BBQ-saus Toegevoegd aan
  • 100 ml Knoflooksaus Toegevoegd aan
  • 100 ml chilisaus Toegevoegd aan
  • 100 ml Zoete mosterdsaus Toegevoegd aan

Overig

  • 2 l runderbouillon Toegevoegd aan
  • 1 Stuk Fondue-Set Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

1. Snijd het vlees in hapklare stukjes.

2. Stap

Verhit de runderbouillon in een pot.

3. Stap

Giet de verwarmde bouillon in de fondue-set.

4. Stap

3. Iedereen neemt een stuk vlees en doopt het in de hete bouillon, totdat het gekookt is.

5. Stap

Dan doopt iedereen zijn gekookte vlees in de dip-saus van zijn keuze en geniet ervan!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten