ADVERTENTIE
Bron :: M.studio for Adobe Stock
Klassiek vleesfondue met bouillon
Een traditionele, hartige en smakelijke vleesfondue is het perfecte middelpunt voor een gezellig diner. De fondue bestaat uit vier verschillende soorten vlees, geserveerd met een pittige dipsaus. Geniet van deze gezellige maaltijd met familie en vrienden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Vlees
- 200 g rundvlees
- 200 g Kippenborst
- 200 g varkensvlees
- 200 g Lamsvlees
Dipsauzen
- 100 ml BBQ-saus
- 100 ml Knoflooksaus
- 100 ml chilisaus
- 100 ml Zoete mosterdsaus
Overig
- 2 l runderbouillon
- 1 Stuk Fondue-Set
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
1. Snijd het vlees in hapklare stukjes.
2. Stap
Verhit de runderbouillon in een pot.
3. Stap
Giet de verwarmde bouillon in de fondue-set.
4. Stap
3. Iedereen neemt een stuk vlees en doopt het in de hete bouillon, totdat het gekookt is.
5. Stap
Dan doopt iedereen zijn gekookte vlees in de dip-saus van zijn keuze en geniet ervan!