ADVERTENTIE

Bron :: King_Louie from Getty Images Signature

Knoflookstokbrood

Sappig knoflookstokbrood met een knapperige korst en een fluwelen knoflookvulling. Perfect als een grillhapje, voor een feestje of als diner met je favoriete soep.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Taart

  • 1 stuk stokbrood Toegevoegd aan

Knoflookvulling

  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 4 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Gedroogde oregano Toegevoegd aan
  • 12 een snufje zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Bereid de stokbrood voor. Snij de stokbrood diagonaal in, maar snij het niet helemaal door. Het moet zich als een accordeon vouwen. Verwarm de oven voor tot 180 graden C.

2. Stap

Bereid de knoflookboter voor. Smelt de boter, voeg de door de pers geperste knoflook, oregano en zout toe. Mengen.

3. Stap

Vul het stokbrood. Gebruik een keukenkwast om elke 'zak' van het stokbrood te vullen met het knoflookbotermengsel.

4. Stap

Bakken. We wikkelen de baguette in aluminiumfolie en bakken deze gedurende 15 minuten. Vervolgens ontdekken we en bakken we nog eens 5-10 minuten, totdat de baguette een gouden korst heeft.

5. Stap

Dienen. Serveer warm, direct na het bakken. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten