ADVERTENTIE
Bron :: PingPongCat from Getty Images
Kokoscake zonder bloem
Een recept voor een kokoscake zonder bloem, ook geschikt voor mensen met coeliakie.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 4 stuk ei
- 1⁄2 mok kristalsuiker
- 1 stuk vanillesuiker
- 1 mok Slagroom
- 21⁄2 mok geraspte kokos
- 1 en bakpoeder
- Snufje zout
- Poedersuiker om te bestrooien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
In een kom mengen we de eieren met de suikers.
2. Stap
We voegen room toe, roeren en voegen tenslotte kokosnoot gemengd met zout toe.
3. Stap
We zetten de mand vaak 30 minuten in de koelkast.
4. Stap
Verwarm de oven voor op 180ºC en bekleed de vorm met bakpapier.
5. Stap
We mengen bakpoeder in het afgekoelde deeg en leggen het in lagen in de vorm.
6. Stap
We bakken de kokoskoek zonder meel in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 35 minuten.
7. Stap
Na het bakken bestrooien we het met poedersuiker.