ADVERTENTIE
Bron :: yasuhiroamano from Getty Images
Koolrabi soep met ei
Een eenvoudige en smakelijke koolrabi soep met ei voor lunch of diner, ideaal voor zowel warme als koude dagen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stuk koolrabi
- 1 stuk De Ui
- Peterselieblaadjes
- 11⁄2 l Groentebouillon
- 2 stuk ei
- 2 kruidnagel knoflook
- 2 el olie
- 1 theelepel zout
- 1⁄2 theelepel gemalen zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
Verhit de olie in een pan en fruit de fijngehakte ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
2. Stap
Voeg de gesneden of geraspte koolrabi toe en ga nog 5 minuten door met roosteren.
3. Stap
Vervolgens voegen we groentebouillon toe en laten we de soep ongeveer 20 minuten koken op middelhoog vuur.
4. Stap
Voeg naar smaak kruiden toe.
5. Stap
Giet tenslotte het geklopte ei in de soep en kook het nog een paar minuten.
6. Stap
We halen de koolsoep van het vuur en serveren deze met peterselie.