ADVERTENTIE

Bron :: PeteerS from Getty Images

Koteletten met gehakt en kaas

Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Gehaktballen

  • 500 gram Gehakt Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 3 teentjes Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 Kop Paneermeel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout en peper Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g harde kaas Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.

2. Stap

We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.

3. Stap

We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.

4. Stap

We snijden de kaas in kleine stukjes.

5. Stap

We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.

6. Stap

We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.

7. Stap

We serveren het warm met je favoriete toppings.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten