ADVERTENTIE
Bron :: PeteerS from Getty Images
Koteletten met gehakt en kaas
Koteletten met gehakt en kaas, perfect voor een snelle lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Gehaktballen
- 500 gram Gehakt
- 1 stuk ei
- 3 teentjes Knoflook
- 2 Kop Paneermeel
- 1 theelepel zout en peper
Vulling
- 200 g harde kaas
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We snijden de knoflook fijn en mengen deze met het gehakt.
2. Stap
We voegen een ei, paneermeel, zout en peper toe aan het vlees.
3. Stap
We kneden het vlees tot de ingrediënten samenkomen.
4. Stap
We snijden de kaas in kleine stukjes.
5. Stap
We vormen platte schnitzels van het vlees, leggen in het midden van elk een stuk kaas en sluiten vervolgens de kaas in het vlees, waarbij we ronde schnitzels vormen.
6. Stap
We verwarmen de olie in de pan en bakken de schnitzels aan beide kanten goudbruin.
7. Stap
We serveren het warm met je favoriete toppings.