ADVERTENTIE

Bron :: pixelshot from Canva

Koude Komkommer Soep

Deze verfrissende soep is perfect voor hete zomerdagen. Het zit vol met smaak en is heel gemakkelijk te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Komkommers Toegevoegd aan
  • 2 stukjes rode ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 500 ml yoghurt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Limoen Toegevoegd aan
  • dille Toegevoegd aan
  • 2 en zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

We schillen de komkommers, uien en knoflook. We raspen de komkommers en hakken de uien en knoflook fijn.

2. Stap

Voeg gehakte komkommers, gesneden ui en knoflook toe aan de blender. Voeg yoghurt, zout, kruiden en limoensap toe. Mix alles goed.

3. Stap

We voegen de gehakte dille toe en roeren alles nogmaals door elkaar.

4. Stap

We serveren de soep koud, versierd met stukjes komkommer en dille.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Koude Komkommer Soep

Deze verfrissende soep is perfect voor hete zomerdagen. Het zit vol met smaak en is heel gemakkelijk te bereiden.

15
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We schillen de komkommers, uien en knoflook. We raspen de komkommers en hakken de uien en knoflook fijn.

2. Stap

Voeg gehakte komkommers, gesneden ui en knoflook toe aan de blender. Voeg yoghurt, zout, kruiden en limoensap toe. Mix alles goed.

3. Stap

We voegen de gehakte dille toe en roeren alles nogmaals door elkaar.

4. Stap

We serveren de soep koud, versierd met stukjes komkommer en dille.

Ingrediënten
500 g
Komkommers
2 stukjes
rode ui
2 stukjes
knoflook
500 ml
yoghurt
1 stukjes
Limoen
dille
2 en
zout en peper