Bron :: keiichihiki from Getty Images Signature
Kwark en frambozen taart
Een heerlijke kwark en frambozen taart die je kunt bereiden zonder te bakken.
Ingrediënten
Tekst
- 200 g boterkoekjes
- 100 g boter
Vulling
- 500 g mascarpone
- 400 g zure room
- 150 g Cuor
- 1 stukjes Vanille-extract
- 3 stukjes Gelatine
Glazuur
- 300 g frambozen
- 2 el suiker
- 1 stukjes Gelatine
Laatste folders
Procedure
Voorbereiding van de korst: Verkruimel de koekjes fijn en meng ze met de gesmolten boter. Druk het mengsel op de bodem van de vorm en zet het in de koelkast.
Voorbereiding vulling: Meng de mascarpone met de room, suiker en vanille-extract. Bereid de gelatine volgens de instructies op de verpakking en voeg deze toe aan het mengsel. Meng alles goed en giet het over de bodem. Laat de bodem met vulling 2-3 uur in de koelkast staan.
Voorbereiden van de topping: Pureer de frambozen samen met de suiker en een beetje water. Bereid de gelatine volgens de instructies op de verpakking en voeg deze toe aan de frambozenpuree. Giet de topping over de cheesecake en zet deze nog 2 uur in de koelkast.
Laat de cheesecake minstens een uur in de koelkast staan voor het serveren. Daarna kun je de cheesecake snijden en serveren.