ADVERTENTIE

Kwarkcake met kwark

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 200 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 200 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 100 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 250 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 50 g Chocolade naar smaak Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We scheiden de dooiers van de eiwitten, kloppen de eiwitten op en zetten ze opzij. We kloppen de dooiers met suiker en vanillesuiker tot een lichte schuim. We voegen boter op kamertemperatuur toe en kloppen opnieuw. We voegen kwark toe.

2. Stap

We mengen voorzichtig de bloem gemengd met het bakpoeder samen met het eiwitschuim. Ten slotte mengen we de gehakte chocolade erdoor.

3. Stap

We plaatsen het in een met boter ingevette en met bloem bestrooide vorm / of siliconen en bakken het op 160 ° C. We testen de gaarheid met een spies. Ik heb ongeveer 45 minuten gebakken (het hangt af van de oven, je moet het met een spies proberen).

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Gebak

205 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten