ADVERTENTIE
Kwarkcake met kwark
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
15
- 4 stukjes ei
- 200 g kristalsuiker
- 125 g boter
- 200 g halfgrove bloem
- 100 g gewoon meel
- 1 stukjes vanillesuiker
- 1 stukjes Bakpoeder
- 250 g cottage kaas
- 50 g Chocolade naar smaak
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We scheiden de dooiers van de eiwitten, kloppen de eiwitten op en zetten ze opzij. We kloppen de dooiers met suiker en vanillesuiker tot een lichte schuim. We voegen boter op kamertemperatuur toe en kloppen opnieuw. We voegen kwark toe.
2. Stap
We mengen voorzichtig de bloem gemengd met het bakpoeder samen met het eiwitschuim. Ten slotte mengen we de gehakte chocolade erdoor.
3. Stap
We plaatsen het in een met boter ingevette en met bloem bestrooide vorm / of siliconen en bakken het op 160 ° C. We testen de gaarheid met een spies. Ik heb ongeveer 45 minuten gebakken (het hangt af van de oven, je moet het met een spies proberen).