ADVERTENTIE
Lasagne met kippenvlees
Traditionele lasagne, maar in plaats van gehakt bevat het kippenstukjes.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Saus
- 2 stukjes Ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 500 g Kippenvlees
- 400 g tomatensaus
- 1 el Droge kruiden
- 1⁄2 theelepel zout en peper
Lasagne
- 9 brieven lasagne
- 200 g mozzarella
- 50 g parmezaan
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze goudbruin in een pan.
2. Stap
Voeg de gehakte kip toe en bak tot het volledig gaar is.
3. Stap
Voeg de tomatensaus, droge kruiden, zout en peper toe. Kook 20 minuten.
4. Stap
Verdeel een vierde van de saus over de bodem van de ovenschaal. Leg daar 3 lasagnebladen op, dan weer een vierde van de saus en bestrooi met mozzarella. Herhaal het stapelen totdat alle ingrediënten zijn gebruikt. De laatste laag moet de saus en kaas zijn.
5. Stap
Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten. Bestrooi dan met parmezaanse kaas en bak nog 10 minuten of totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
6. Stap
Laat de lasagne even afkoelen voordat je het serveert.