ADVERTENTIE
Bron :: Olha_Afanasieva from Getty Images
Maanzaadtaart zonder bloem en suiker
Deze maanzaadtaart zonder bloem en suiker is een geweldig alternatief voor iedereen die gezond probeert te leven, maar niet wil stoppen met het eten van zoetigheden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 200 g Fijn gemalen amandelen
- 3 stuk Grote eieren
- 2 el Honing
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1⁄2 theelepel Zeezout
- 150 g Gereedschap
- 200 ml Rijstmelk
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. In een kom mengen we fijn gemalen amandelen, eieren, honing, bakpoeder en zout.
2. Stap
We voegen maanzaad en rijstmelk toe. We mengen alles samen.
3. Stap
We gieten het deeg vaak over een bakplaat bekleed met bakpapier.
4. Stap
We bakken de maanzaadtaart 20-25 minuten tot hij stevig aanvoelt en mooi bruin is.
5. Stap
Laat de taart volledig afkoelen en wie wil kan het bestrooien met poedersuiker.