ADVERTENTIE

Bron :: Olha_Afanasieva from Getty Images

Maanzaadtaart zonder bloem en suiker

Deze maanzaadtaart zonder bloem en suiker is een geweldig alternatief voor iedereen die gezond probeert te leven, maar niet wil stoppen met het eten van zoetigheden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 200 g Fijn gemalen amandelen Toegevoegd aan
  • 3 stuk Grote eieren Toegevoegd aan
  • 2 el Honing Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Zeezout Toegevoegd aan
  • 150 g Gereedschap Toegevoegd aan
  • 200 ml Rijstmelk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. In een kom mengen we fijn gemalen amandelen, eieren, honing, bakpoeder en zout.

2. Stap

We voegen maanzaad en rijstmelk toe. We mengen alles samen.

3. Stap

We gieten het deeg vaak over een bakplaat bekleed met bakpapier.

4. Stap

We bakken de maanzaadtaart 20-25 minuten tot hij stevig aanvoelt en mooi bruin is.

5. Stap

Laat de taart volledig afkoelen en wie wil kan het bestrooien met poedersuiker.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten