Mango cheesecake
🥭Verfrissende mango cheesecake zonder bakken🥭‼️
Ingrediënten
Lichaam
- 150 g Koekje
- 60 g Boter
- 1 lepel Citroensap
Crème
- 500 g mascarpone
- 250 g Smeerbare kwark
- 2 lepels Poedersuiker
- vanille Gemalen bourbon
- 200 g Witte chocolade
- 1 Rijp Mango een paar druppels citroensap
Laatste folders
Procedure
Diameter van de vorm: 26 cm
We mengen koekjes met boter en een theelepel citroensap 🍋. We drukken ze op de bodem van een ronde vorm, bekleed met bakpapier.
Meng mascarpone, kwark, gesmolten witte chocolade, suiker, vanille. Pureer 1 rijpe mango (in een hakmolen) met een paar druppels citroensap en voeg dit toe aan de room.
Smeer de crème gelijkmatig over de koekjesbasis.
Mango coulis 🥭:
Mango pureren we in een blender met het sap van 1 citroen, voeg een snufje kurkuma toe. Maïszetmeel roeren we in water, gieten het in de mango puree en koken het kort. (tot het dik wordt, als het mengsel te dun is, voegen we nog wat maïszetmeel met een beetje water toe)
We gieten het op onze cheesecake en koelen het af.
Eet smakelijk 😍🥭