ADVERTENTIE
Margot chocolade mokkacake
Een eenvoudige cake, zelfs een beginner kan het bakken.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
Vaak
- 2 ei
- 1 mok bloemsuiker
- 2 mok halfgrove bloem
- 1 bakpoeder
- 1 vanillesuiker
- 1 Glas melk
- 250 ml Slagroom
- 100 ml olie
- 100 g Margot chocolade
- 3 el walnoten
Chocolade glazuur
- 100 g chocolade koken
- 80 g Gereedschap
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
We gebruiken een glas van 200 ml. We mengen de eieren met suiker, voegen olie, melk, room en geraspte chocolade toe. Ten slotte voegen we het meel met het bakpoeder toe.
2. Stap
Giet het mengsel vaak op een ingevette, bebloemde bakplaat en zet in de voorverwarmde oven om te bakken.
3. Stap
We bereiden de glazuur voor. We breken de chocolade in kleinere stukjes en laten deze in een waterbad smelten. Voeg het verzachte vet toe en meng tot een gladde massa.
4. Stap
Giet de glazuur over de nog hete gebakken taart en bestrooi de hele top met gehakte noten en laat het stollen. Snijd het alleen en maak een kopje koffie om erbij te serveren. Eet smakelijk