ADVERTENTIE

Bron :: MartinFredy from Getty Images

Marinade voor varkensnek

Een delicate maar aromatische marinade die je varkensnek een uitzonderlijke smaak zal geven. Perfect voor de grill en om in de oven te bakken. Na zo'n behandeling wordt het vlees bijzonder sappig en smelt in je mond.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2
  • 4 tanden knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Grond Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gemalen peper Toegevoegd aan
  • 2 lepels Olie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zoete paprika Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Scherpe peper Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Honing Toegevoegd aan
  • 1 glas Bieren Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

5 min.
1. Stap

We beginnen met het voorbereiden van de marinade. Hiertoe pellen we de teentjes knoflook en persen we ze door de knoflookpers in een kom.

2. Stap

We voegen zout, peper, zoete en spicy paprika toe. We mengen alles grondig.

3. Stap

Vervolgens voegen we honing en olie toe aan de kom. We mengen alles opnieuw goed.

4. Stap

Ten slotte gieten we bier in onze marinade. We mengen alles grondig.

5. Stap

We doen de karbonade in een kom met marinade en bedekken het zorgvuldig aan elke kant. Vervolgens bedekken we de kom en zetten deze minimaal 2 uur in de koelkast, maar bij voorkeur de hele nacht.

6. Stap

De nek na zo'n behandeling zal klaar zijn om te bakken of te grillen. Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten