Bron :: MartinFredy from Getty Images
Marinade voor varkensnek
Een delicate maar aromatische marinade die je varkensnek een uitzonderlijke smaak zal geven. Perfect voor de grill en om in de oven te bakken. Na zo'n behandeling wordt het vlees bijzonder sappig en smelt in je mond.
Ingrediënten
- 4 tanden knoflook
- 1 theelepel Grond
- 1 theelepel Gemalen peper
- 2 lepels Olie
- 1 theelepel Zoete paprika
- 1 theelepel Scherpe peper
- 1 Lepel Honing
- 1 glas Bieren
Laatste folders
Procedure
We beginnen met het voorbereiden van de marinade. Hiertoe pellen we de teentjes knoflook en persen we ze door de knoflookpers in een kom.
We voegen zout, peper, zoete en spicy paprika toe. We mengen alles grondig.
Vervolgens voegen we honing en olie toe aan de kom. We mengen alles opnieuw goed.
Ten slotte gieten we bier in onze marinade. We mengen alles grondig.
We doen de karbonade in een kom met marinade en bedekken het zorgvuldig aan elke kant. Vervolgens bedekken we de kom en zetten deze minimaal 2 uur in de koelkast, maar bij voorkeur de hele nacht.
De nek na zo'n behandeling zal klaar zijn om te bakken of te grillen. Eet smakelijk!