ADVERTENTIE

Bron :: Oleksandr Prokopenko from Canva

Mascarpone crème voor taart

Deze heerlijke en romige mascarpone crème is uitstekend voor het versieren en vullen van taarten. Het is licht, delicaat en past perfect bij verschillende soorten korsten en fruit.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 400 ml zoete room Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

In de kom mengen we mascarpone, poedersuiker en vanillesuiker.

2. Stap

In de tweede missie kloppen we de slagroom stijf.

3. Stap

We roeren de opgeklopte room voorzichtig door het mascarponemengsel.

4. Stap

We zetten de voltooide room gedurende 30 minuten in de koelkast zodat het kan opstijven.

5. Stap

Vervolgens gebruiken we de crème om de taart te vullen en te versieren naar eigen smaak.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Gebak

205 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten