ADVERTENTIE
Omgekeerde appel-peer taart

Omgekeerde appel-peer taart

Appels in taart zijn gewoon klassiek. En je kunt weer een miljoen recepten met hen bedenken. Dit keer heb ik de omgekeerde geprobeerd en de appels aangevuld met peren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Ingrediënten

  • kokosoliespray Toegevoegd aan
  • kokossuiker Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Kleine peren Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Grote appel Toegevoegd aan

Vaak

  • 100 g Havermout Toegevoegd aan
  • 100 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 30 g Vanille-eiwit of meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 40 g xylitol Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Kardemom Toegevoegd aan
  • 2 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • 3 ei Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • 50 ml olie Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Peer Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Appel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

Bekleed de buitenkant van een vorm met een diameter van 22cm met aluminiumfolie, voor de zekerheid, zodat niets eruit lekt. Spuit (of smeer) de binnenkant in met kokosolie en bestrooi met kokossuiker. Snijd de appel en peren in plakjes en leg ze op de bodem van de vorm.

2. Stap

Voorbereiding van de reis:

3. Stap

Klop de eiwitten tot stijve pieken. Meng in een kom de droge ingrediënten, voeg de dooiers, olie, melk en de gepureerde peer en appel toe. Meng ten slotte de eiwitten erdoor.

4. Stap

Giet het deeg vaak over de peren en appels en bak op een temperatuur van 170 graden ongeveer 35 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten