ADVERTENTIE
Ongebakken taart met pudding
Ongebakken desserts zijn dankbaar. En er zijn maar weinig mensen die ze niet lekker vinden. Zorg ervoor dat je het voorbereidt :)
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 3 Pakket koekjes
- 1 verpakking Amandel pudding
- 1 verpakking Pudding echte vanille
- 800 ml melk
- 50 g Riet suiker
- 250 g Zachte kwark
- jam
- Amandelschijfjes
- 100 g chocolade
- 150 g cottage kaas
- banaan
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We bereiden beide pudding met 400ml melk en 25g suiker.
2. Stap
Voeg aan de dik gekookte pudding kwark toe - geef elke 125g.
3. Stap
Onderaan de vorm leggen we lichte koekjes. Spreid de amandel pudding uit over de koekjes. Leg er gehakte bananen overheen. Voeg dan meer koekjes toe, dit keer cacao. Spreid de vanille pudding uit over de koekjes. Smeer de jam over de pudding. Aan de bovenkant verkruimelen of leggen we koekjes en bestrooien we met amandelschilfers.
4. Stap
We smelten de chocolade en mengen het met de kwark. We verspreiden de chocoladeglazuur over de top van de taart. We zetten het in de koelkast om uit te harden.