ADVERTENTIE
Pannenkoeken met ham en kaas

Pannenkoeken met ham en kaas

Hartige pannenkoeken

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
7
  • 100 g Glad meel Toegevoegd aan
  • 150 ml Melk Toegevoegd aan
  • 100 ml water Toegevoegd aan
  • 50 ml Priordei olijfolie slowakije Toegevoegd aan
  • 1 Eitje Toegevoegd aan
  • Knijpen Zand Toegevoegd aan
  • of Boter om te smeren Toegevoegd aan
  • ham Toegevoegd aan
  • Harde plak kaas Toegevoegd aan
  • om te wrijven Panolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

In een kom doen we een ei, water, melk, olie en zout en roeren we.

2. Stap

Voeg vervolgens de bloem toe en meng het deeg.

3. Stap

Bestrijk de pan met olie en bak de dunne pannenkoeken aan beide kanten.

4. Stap

Elke pannenkoek besmeren we met Lučina of boter, daarop leggen we een plak ham en kaas en rollen we op.

ADVERTENTIE
5. Stap

We leggen de pannenkoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal die we hebben ingevet met olie.

6. Stap

We plaatsen de pannenkoeken in de voorverwarmde oven en bakken ze op 200/7 minuten.

7. Stap

Zodra we ze uit de oven halen, kunnen we ze bestrooien met geraspte kaas.

8. Stap

Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Pannenkoeken met ham en kaas

Hartige pannenkoeken

25
Notulen
7
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een kom doen we een ei, water, melk, olie en zout en roeren we.

2. Stap

Voeg vervolgens de bloem toe en meng het deeg.

3. Stap

Bestrijk de pan met olie en bak de dunne pannenkoeken aan beide kanten.

4. Stap

Elke pannenkoek besmeren we met Lučina of boter, daarop leggen we een plak ham en kaas en rollen we op.

5. Stap

We leggen de pannenkoeken op een bakplaat bekleed met bakpapier of in een ovenschaal die we hebben ingevet met olie.

6. Stap

We plaatsen de pannenkoeken in de voorverwarmde oven en bakken ze op 200/7 minuten.

7. Stap

Zodra we ze uit de oven halen, kunnen we ze bestrooien met geraspte kaas.

8. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
100 g
Glad meel
150 ml
Melk
100 ml
water
50 ml
Priordei olijfolie slowakije
1
Eitje
Knijpen
Zand
of
Boter om te smeren
ham
Harde plak kaas
om te wrijven
Panolie