ADVERTENTIE
Bron :: Mariha_kitchen from Getty Images
Pasta met gehakt
Dit is een populair Italiaans gerecht dat gemakkelijk en snel te bereiden is. Perfect voor een familiediner of een ontmoeting met vrienden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Pasta
- 500 g Spaghetti pasta
Vleessaus
- 500 g Gehakt
- 1 glas Tomatenpuree
- 2 tanden knoflook
- 1 stuk Ui
- 1 theelepel Zout
- 1⁄2 theelepel Peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
2. Stap
Tijdens het koken van de pasta, bak de ui en knoflook voor de saus in een koekenpan.
3. Stap
Wanneer de ui en knoflook goudbruin zijn, voeg het gehakt toe. Bak tot het vlees goed gebakken is.
4. Stap
Voeg de tomatenpuree, zout, peper toe en kook op laag vuur voor ongeveer 10 minuten.
5. Stap
Als de saus klaar is, voeg je de gekookte pasta toe en meng je het goed.
6. Stap
Serveer het warm, bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas of een andere harde kaas.