Bron :: pixelshot from Canva
Pasta met kip in roomsaus
Een smakelijk en snel gerecht dat je gemakkelijk gedurende de week kunt bereiden. Kip is in dit recept een geweldige bron van eiwitten en pasta zorgt voor de benodigde energie. De roomsaus brengt een unieke smaak en creëert een perfecte combinatie met de andere ingrediënten.
Ingrediënten
Belangrijkste ingrediënten
- 300 g kipfilet
- 200 g pasta
- 200 ml kookroom
- geraspte kaas
Wortels en supplementen
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 Artikel vegeta
- 1⁄2 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel zout
- Peterselie bladeren
Laatste folders
Procedure
Was de kipfilets, droog ze af en snijd ze in kleinere stukjes.
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
Bak fijngehakte uien in een beetje olie in een pan. Voeg geplette knoflook en stukjes kipfilet toe. Bak alles samen tot het goudbruin is.
Als het vlees gebakken is, voeg dan kookroom, vegeta, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer alles goed door en laat het ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur.
Meng alles samen, bestrooi met geraspte kaas, peterselie en serveer warm.