ADVERTENTIE
Bron :: Qwart from Getty Images
Pekingse kool met jus
Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdtekst
- 1 stukjes Pekingse kool
- 2 stukjes Paprika
- 3 stukjes wortelen
- 2 Lepels Rijstazijn
- 1 stukjes knoflook
- 1 Lepels Ginger
Topping
- 3 Lepels sojasaus
- 1 Lepels Honing
- 2 Lepels kippenbouillon
- 1 Lepel maïszetmeel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.
2. Stap
Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.
3. Stap
We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.
4. Stap
We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.