ADVERTENTIE

Bron :: Qwart from Getty Images

Pekingse kool met jus

Traditioneel Chinees gerecht bestaande uit Pekingse kool, jus en verschillende andere ingrediënten. Het is ideaal als een lichte lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Hoofdtekst

  • 1 stukjes Pekingse kool Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Paprika Toegevoegd aan
  • 3 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 2 Lepels Rijstazijn Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Ginger Toegevoegd aan

Topping

  • 3 Lepels sojasaus Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Honing Toegevoegd aan
  • 2 Lepels kippenbouillon Toegevoegd aan
  • 1 Lepel maïszetmeel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Was en snijd de kool en groenten. Pel en rasp de knoflook en gember.

2. Stap

Verhit wat olie in een koekenpan en bak er de knoflook en gember in. Voeg de gesneden groenten toe en bak tot de groenten zacht worden.

3. Stap

We bereiden de saus door sojasaus, honing, kippenbouillon en maizena te mengen. We voegen de saus toe aan de groenten in de pan en koken totdat de saus dikker wordt.

4. Stap

We serveren het als bijgerecht bij vlees, vis of alleen als een lichte avondmaaltijd.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten