ADVERTENTIE
Perentaart

Perentaart

Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 3 stuk ei Toegevoegd aan
  • 60 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 50 ml melk Toegevoegd aan
  • 25 ml kokosolie Toegevoegd aan
  • 20 g Vanille-eiwit is niet nodig Toegevoegd aan
  • 100 g speltbloem Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • 5 Peer Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.

We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten