ADVERTENTIE
Perentaart
Bewaar dit recept en bak een taart tijdens het perenseizoen.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 3 stuk ei
- 60 g bruine suiker
- 50 ml melk
- 25 ml kokosolie
- 20 g Vanille-eiwit is niet nodig
- 100 g speltbloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 theelepel Kaneel
- 5 Peer
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
50 min.
We kloppen de eieren met suiker. We kloppen olie en melk in. Vervolgens mengen we de droge ingrediënten erdoor. We snijden de peren in dunne plakjes en mengen ze door het beslag. We bekleden een ronde vorm met bakpapier. We gieten het voorbereide beslag in de vorm. Ik heb een paar plakjes op de top van het beslag geplaatst en besprenkeld met kaneel. Bak op een temperatuur van 175 graden gedurende 40 minuten.