Bron :: Pixabay: adoproducciones
Perfect Lekker Diepvries Margarita Recept
Als je deze Frozen Margarita eenmaal geprobeerd hebt, wordt het al snel een vaste waarde voor je warme, zonnige dagen.
Ingrediënten
- 1 Kop Van tequila
- 1⁄2 Kop Vers limoensap
- 1⁄2 Kop Triple Sec of Cointreau
- 3 tbls Poedersuiker (of meer naar smaak)
- 4 kopjes Van gemalen ijs
- Schijfjes limoen voor garnering
- Zout voor de rand van de glazen
Laatste folders
Procedure
Begin met het omranden van je glazen met zout. Wrijf hiervoor over de rand van elk glas met een limoenschijfje en doop het dan in wat grof zout. Ik heb gemerkt dat als je de glazen eerst in de vriezer zet, het zout beter blijft plakken en je margarita ook langer koel blijft.
Meng in een blender tequila, vers limoensap, Triple Sec, poedersuiker en fijngestampt ijs. Uit ervaring weet ik dat het gebruik van verse limoensap de smaak echt verbetert. Geloof me, limoensap uit flessen is hier gewoon niet goed genoeg.
Mix het mengsel tot het glad en romig is. We zijn op zoek naar een slush-achtige consistentie die niet te waterig is. Voeg indien nodig meer ijs toe en mix opnieuw tot het precies goed is. Als je meer ijs toevoegt, doe het dan langzaam. Je wilt niet dat je margarita verwaterd smaakt.
Giet het mengsel in je glazen met zoutrand, garneer met schijfjes limoen en serveer onmiddellijk. Je hebt vier perfecte margarita's om te delen. Veel plezier!