ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Perzik Bublanina

Een smakelijke en eenvoudige perzik Bublanina, die een geweldig zomers dessert is. U kunt het gemakkelijk bereiden met algemeen beschikbare ingrediënten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 250 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan

Inhoud

  • 6 stukjes Perzik Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Eerst bereiden we de ingrediënten voor het deeg voor. We zeven de bloem in een grotere kom, voegen suiker toe, bakpoeder, eieren, gesmolten boter en melk. We mengen alles goed.

2. Stap

We schillen de perziken, verwijderen de zaden en snijden ze in kleinere stukjes.

3. Stap

We gieten het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vorm. We verdelen de gesneden perziken gelijkmatig over het deeg.

4. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden voor ongeveer 40 minuten. Prik aan het einde van het bakken in de cake met een tandenstoker, als er geen deeg op achterblijft, is het klaar.

5. Stap

Laat het afkoelen en besprenkel met poedersuiker.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten