:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/cW47VZAaJ4vdcBL9vfdY/aed97e76cc39f38271deb3db115030.jpeg)
Perziktaart
Eenvoudig, smakelijk en snel te bereiden.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 180 g gewoon meel
- 120 g kristalsuiker
- 100 g boter
- 2 ei
- Knijpen echte vanille
- 6 g Bakpoeder
Op de top
- 5 Perzik
- 30 g bloemsuiker
- Knijpen Kaneel
Laatste folders
Procedure
Klop de boter op met suiker en vanille. Voeg eieren en meel gemengd met bakpoeder toe. We brengen het deeg aan in een vorm gevoerd met bakpapier. We snijden het fruit in plakjes en leggen het op het cakeje (hoe meer, hoe smakelijker, sappiger het cakeje zal zijn). Bestrooi met suiker en bak op een temperatuur van 180° gedurende ongeveer 50 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Perziktaart
Eenvoudig, smakelijk en snel te bereiden.
Klop de boter op met suiker en vanille. Voeg eieren en meel gemengd met bakpoeder toe. We brengen het deeg aan in een vorm gevoerd met bakpapier. We snijden het fruit in plakjes en leggen het op het cakeje (hoe meer, hoe smakelijker, sappiger het cakeje zal zijn). Bestrooi met suiker en bak op een temperatuur van 180° gedurende ongeveer 50 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?