ADVERTENTIE
Perziktaart

Perziktaart

Eenvoudig, smakelijk en snel te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 180 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 120 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • Knijpen echte vanille Toegevoegd aan
  • 6 g Bakpoeder Toegevoegd aan

Op de top

  • 5 Perzik Toegevoegd aan
  • 30 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • Knijpen Kaneel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.

Klop de boter op met suiker en vanille. Voeg eieren en meel gemengd met bakpoeder toe. We brengen het deeg aan in een vorm gevoerd met bakpapier. We snijden het fruit in plakjes en leggen het op het cakeje (hoe meer, hoe smakelijker, sappiger het cakeje zal zijn). Bestrooi met suiker en bak op een temperatuur van 180° gedurende ongeveer 50 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Perziktaart

Eenvoudig, smakelijk en snel te bereiden.

35
Notulen
12
Aantal porties
Procedure

Klop de boter op met suiker en vanille. Voeg eieren en meel gemengd met bakpoeder toe. We brengen het deeg aan in een vorm gevoerd met bakpapier. We snijden het fruit in plakjes en leggen het op het cakeje (hoe meer, hoe smakelijker, sappiger het cakeje zal zijn). Bestrooi met suiker en bak op een temperatuur van 180° gedurende ongeveer 50 minuten.

Ingrediënten
Ingrediënten
180 g
gewoon meel
120 g
kristalsuiker
100 g
boter
2
ei
Knijpen
echte vanille
6 g
Bakpoeder
Op de top
5
Perzik
30 g
bloemsuiker
Knijpen
Kaneel