ADVERTENTIE
Bron :: chas53 from Getty Images
Pindacakes
Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
24
- 200 g Pindakaas
- 120 g Suiker
- 1 stuk ei
- 1 en Bakpoeder
- korrel zout
- 100 g Gewoon meel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
2. Stap
Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.
3. Stap
Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.
4. Stap
Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.
5. Stap
Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.