ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Pizza hoorns

Pizza hoorns zijn een lekkere en snelle variant op traditionele pizza. Ideaal voor feestjes, lunches of avondmaaltijden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Vaak

  • 300 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 kubus Gist Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 2 el olijfolie Toegevoegd aan
  • 200 ml Warm water Toegevoegd aan

Vulling

  • 200 g Geraspte mozzarella kaas Toegevoegd aan
  • 100 g salami Toegevoegd aan
  • 2 el zure room Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Tomaat Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 theelepel oregano Toegevoegd aan
  • Maïs Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een grote kom bloem, gist, suiker en zout. Voeg de olijfolie toe en voeg geleidelijk warm water toe, tot een glad deeg ontstaat. Laat het deeg 15 minuten rijzen op een warme plek.

2. Stap

Ondertussen bereid je de vulling voor. Snij de salami, tomaat en ui in kleine stukjes. Meng de geraspte mozzarella met de salami, tomaat, ui, zure room, maïs en oregano.

3. Stap

Rol het deeg uit en snijd het in driehoeken. Leg het vulsel op de brede kant van de driehoeken en wikkel het in de vorm van een hoorn.

4. Stap

Leg de pizzabroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in een voorverwarmde oven 12 - 15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn. Laat de pizzabroodjes voor het serveren een beetje afkoelen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

919 recepten

Pasta

117 recepten

Ontbijt

221 recepten

Laat ontbijt

186 recepten

Diner

854 recepten

Dessert

654 recepten

Gebak

205 recepten

Taarten

132 recepten

Vleesgerechten

437 recepten