Bron :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Pizza zonder meel
Dit gezonde en smakelijke alternatief voor traditionele pizza bevat deeg gemaakt van bloemkool. Het is een geweldige manier om meer groenten in je dieet te verwerken, en het smaakt uitstekend!
Ingrediënten
Vaak
- 1 stukjes bloemkool
- 100 g mozzarella
- 1 stukjes ei
- 1 Artikel gedroogde basilicum
- 1 Artikel gedroogde oregano
- 1⁄2 Artikel Zout
De lucht
- 200 g ketchup
- 100 g mozzarella
- 1 stukjes tomaat
- 1 stukjes Paprika
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200 graden en bereid een bakplaat voor, bedekt met bakpapier.
Verdeel de bloemkool in roosjes en doe ze in de blender.
Doe de gemengde bloemkool in een kom, voeg geraspte kaas, eieren, basilicum, oregano en zout toe. Meng goed.
Giet het mengsel op een bakplaat en vorm het in de vorm van een pizza.
Doe de pizza in de oven en bak ongeveer 15 minuten, tot het deeg goudbruin is.
Selecteer het vervolgens, smeer het in met ketchup en besprenkel het met garnituur.
Zet de pizza terug in de oven en bak nog 10 minuten.