ADVERTENTIE

Pizzadeeg met gedroogde gist

Dit is het beste pizzadeeg dat je zelf thuis kunt bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
2
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 verpakking gedroogde gist Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 325 ml Warm water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

In een kom mengen we bloem, droge gist, suiker en zout.

2. Stap

Voeg olijfolie toe en voeg geleidelijk warm water toe totdat er een glad deeg ontstaat.

3. Stap

Leg de gist vaak op een met bloem bestrooide werkplek en werk het glad.

4. Stap

We doen het deeg in een kom, bedekken het met een theedoek en laten het 90 minuten rijzen.

5. Stap

We brengen het gerezen deeg over naar het werkoppervlak, verdelen het in twee delen en rollen elk uit tot de gewenste dikte.

6. Stap

Het deeg is nu klaar om pizza te bereiden volgens uw favoriete recept.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten