ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Pizzadriehoeken van bladerdeeg
Recept voor snelle en smakelijke pizzadriehoeken van bladerdeeg, die je kunt bereiden met elke gewenste vulling.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 1 stuk bladerdeeg
- 170 g Gesteriliseerde maïs
- 100 g Geraspte harde kaas
- 150 g ham
- 1 stuk Ei op zijn kat's
- ketchup
- Pizza kruiden
- lijnzaad
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We rollen het bladerdeeg uit en smeren het in met ketchup.
2. Stap
We bedekken het met ham, maïs, geraspte kaas en rollen het op.
3. Stap
We zetten het deeg vaak 10 minuten in de koelkast.
4. Stap
Snijd het vervolgens in driehoeken, besmeer het met geklopt ei, bestrooi met lijnzaad en bak het.
5. Stap
We bakken ze eerst 10 minuten op 220°C, dan verlagen we de temperatuur naar 180°C en bakken we ze goudbruin.