ADVERTENTIE
Pompoenkrackers
Lekker en knapperig
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 100 g Geraspte pompoen
- 100 g Boter
- 160 g Glad meel
- 1 lepel Bakpoeder
- 1 lepel Alleen
- om te wrijven Eitje
- Sesam om te bestrooien
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
45 min.
1. Stap
We maken de rauwe pompoen schoon en raspen deze fijner.
2. Stap
We voegen boter op kamertemperatuur, zout, bakpoeder en bloem toe.
3. Stap
We bereiden het deeg voor, dat we 20 minuten in de koelkast zetten.
4. Stap
We rollen vaak uit en bestuiven het met meel.
5. Stap
We snijden verschillende vormen uit die we op bakpapier leggen.
6. Stap
Bestrijk met ei en bestrooi met sesam.
7. Stap
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken op 180/15-20 minuten of tot goudbruin naar behoefte.
8. Stap
We nemen het en laten het afkoelen.
9. Stap
U kunt naar smaak verse kruiden, knoflook, kaas of verschillende specerijen aan het deeg toevoegen.