ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: silviarita
Pompoensoep
Warm, heerlijk, verfrissend en vol vitaminen. Deze pompoensoep is een geweldig voorgerecht.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Soep
- 1 stukjes Kleine pompoen
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes wortelen
- 1 stukjes knoflook
- 1 kopje kookroom
Kruiden
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel Zwarte peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Schil de pompoen en snijd hem in stukjes. Maak de wortel, ui en knoflook schoon en snijd ze. Bak alle ingrediënten in een pan met een beetje olie.
2. Stap
Giet er water bij en laat het stoven tot de ingrediënten zacht zijn.
3. Stap
Als de ingrediënten zacht worden, voegen we kruiden toe (zout, zwarte peper, nootmuskaat) en gieten we kookroom in.
4. Stap
Meng alles samen tot het glad is en serveer de soep warm.