ADVERTENTIE

Praclíkovo-Nutellové Ballen

Combinatie van zout en zoet

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 120 g Gezouten crackers Toegevoegd aan
  • 150 g Nutella Toegevoegd aan
  • 1 el boter Toegevoegd aan
  • 2 el Poedersuiker of naar smaak Toegevoegd aan
  • 200 g Melkchocolade om te gieten Toegevoegd aan
  • stel Olie druppels Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

We vermalen de koekjes in een hakmolen. Als je momenteel geen koekjes hebt, kun je stokjes of iets anders gebruiken.

2. Stap

We voegen gesmolten boter, poedersuiker en Nutella toe en mengen alles goed.

3. Stap

We vormen ballen met onze handen en leggen ze op een dienblad, dat we 30 minuten in de koelkast zetten. Op koude dan wordt de chocolade sneller hard.

4. Stap

We smelten de chocolade boven het stoom en voegen een paar druppels olie toe om het te laten glanzen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Elke bal gieten we met chocolade en laten we nog even in de koelkast opstijven.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Praclíkovo-Nutellové Ballen

Combinatie van zout en zoet

15
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We vermalen de koekjes in een hakmolen. Als je momenteel geen koekjes hebt, kun je stokjes of iets anders gebruiken.

2. Stap

We voegen gesmolten boter, poedersuiker en Nutella toe en mengen alles goed.

3. Stap

We vormen ballen met onze handen en leggen ze op een dienblad, dat we 30 minuten in de koelkast zetten. Op koude dan wordt de chocolade sneller hard.

4. Stap

We smelten de chocolade boven het stoom en voegen een paar druppels olie toe om het te laten glanzen.

5. Stap

Elke bal gieten we met chocolade en laten we nog even in de koelkast opstijven.

Ingrediënten
120 g
Gezouten crackers
150 g
Nutella
1 el
boter
2 el
Poedersuiker of naar smaak
200 g
Melkchocolade om te gieten
stel
Olie druppels