:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/iiBhSr1jA__HtfheO8Uw/e0184a6cda1932706659afcffdc9d3.jpeg)
Praclíkovo-Nutellové Ballen
Combinatie van zout en zoet
Ingrediënten
- 120 g Gezouten crackers
- 150 g Nutella
- 1 el boter
- 2 el Poedersuiker of naar smaak
- 200 g Melkchocolade om te gieten
- stel Olie druppels
Laatste folders
Procedure
We vermalen de koekjes in een hakmolen. Als je momenteel geen koekjes hebt, kun je stokjes of iets anders gebruiken.
We voegen gesmolten boter, poedersuiker en Nutella toe en mengen alles goed.
We vormen ballen met onze handen en leggen ze op een dienblad, dat we 30 minuten in de koelkast zetten. Op koude dan wordt de chocolade sneller hard.
We smelten de chocolade boven het stoom en voegen een paar druppels olie toe om het te laten glanzen.
Elke bal gieten we met chocolade en laten we nog even in de koelkast opstijven.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Praclíkovo-Nutellové Ballen
Combinatie van zout en zoet
We vermalen de koekjes in een hakmolen. Als je momenteel geen koekjes hebt, kun je stokjes of iets anders gebruiken.
We voegen gesmolten boter, poedersuiker en Nutella toe en mengen alles goed.
We vormen ballen met onze handen en leggen ze op een dienblad, dat we 30 minuten in de koelkast zetten. Op koude dan wordt de chocolade sneller hard.
We smelten de chocolade boven het stoom en voegen een paar druppels olie toe om het te laten glanzen.
Elke bal gieten we met chocolade en laten we nog even in de koelkast opstijven.
Hoe heb je dit recept gemaakt?