ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Puddingtaart met slagroom

Dit zoete gebak is een geweldige aanvulling op koffie of als dessert na een grote lunch. Puddingtaart met slagroom is heerlijk, smeuïg en hoort zeker bij de favoriete zoetigheden. Laat je niet ontmoedigen door de initiële moeilijkheid, het resultaat is het waard.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan

Pudding

  • 2 stukjes vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan

Slagroom

  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • bloemsuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Bereid de ingrediënten voor. Meng de bloem, suiker, boter en het ei goed door elkaar. Dit zal het deeg van onze taart zijn.

2. Stap

We koken de pudding volgens de instructies op de verpakking met melk.

3. Stap

We zetten het deeg vaak in een ingevette taartvorm. Giet de al gekookte pudding over de bovenkant van het deeg.

4. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 30 - 35 minuten.

5. Stap

Na het bakken laten we de taart afkoelen en besmeren we hem met aardbeienjam.

6. Stap

We kloppen de slagroom samen met de suiker en smeren het op de jam.

7. Stap

We versieren de taart met aardbeien, muntblaadjes en bestrooien deze met cacao.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten