Bron :: FB: Jedlo je krásne
Puddingtaart met slagroom
Dit zoete gebak is een geweldige aanvulling op koffie of als dessert na een grote lunch. Puddingtaart met slagroom is heerlijk, smeuïg en hoort zeker bij de favoriete zoetigheden. Laat je niet ontmoedigen door de initiële moeilijkheid, het resultaat is het waard.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g Meel
- 100 g suiker
- 100 g boter
- 1 stukjes ei
Pudding
- 2 stukjes vanillepudding
- 500 ml melk
Slagroom
- 200 ml Slagroom
- bloemsuiker
Laatste folders
Procedure
Bereid de ingrediënten voor. Meng de bloem, suiker, boter en het ei goed door elkaar. Dit zal het deeg van onze taart zijn.
We koken de pudding volgens de instructies op de verpakking met melk.
We zetten het deeg vaak in een ingevette taartvorm. Giet de al gekookte pudding over de bovenkant van het deeg.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende ongeveer 30 - 35 minuten.
Na het bakken laten we de taart afkoelen en besmeren we hem met aardbeienjam.
We kloppen de slagroom samen met de suiker en smeren het op de jam.
We versieren de taart met aardbeien, muntblaadjes en bestrooien deze met cacao.