Bron :: FB: Varenie je radosť
Rijst met kip en kaassaus
Deze smaakcombinatie zal je verbazen met hoe gemakkelijk het is om zo'n geweldig gerecht te maken! Het is niet alleen gemakkelijk te bereiden, maar het is ook voedzaam en lekker. De bereidingstijd is slechts ongeveer 30 minuten, waardoor het het perfecte gerecht is aan het einde van een lange dag. De kaassaus vormt de perfecte aanvulling op de kip en rijst, waardoor een rijke en smakelijke combinatie ontstaat.
Ingrediënten
Vlees
- 500 g kipfilet
- 1 kopje Rijst
- 2 el olie
Saus
- 200 g KAASSAUS
- 1 korrel zout
- 1 gemalen zwarte peper
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en vet de bakplaat in met olie.
Snijd de kipfilet in dunne plakjes en meng met olie en kruiden.
Kook de rijst in gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
Bak de kipfilet ongeveer 20 minuten in de oven, of totdat ze volledig gaar zijn.
Bereid ondertussen de kaassaus volgens de instructies op de verpakking.
Serveer klaargemaakte kippenborsten met gekookte rijst en overgoten met kaassaus.